Ošetrenie u nás

Bielenie zubov

Bielenie zubov

Žiarivý úsmev za pár minút?  Belší úsmev o 10 odtieňov škály??? Ambulantné bielenie technológiou studeného svetla. Je to jednoduché, rýchle a bezbolestné.
Ideálna voľba pre tých, ktorý chcú mať okamžitý výsledok, ušetriť čas a nepohodlné niekoľkotýždňové používanie nočných násadiek a rôznych gelov. Máte hodinu voľného času po práci? Zastavte sa u nás a prídete domov so žiarivým úsmevom.

  • Ste vhodný kandidát na bielenie zubov?
    Vo všeobecnosti, bielenie je úspešné u 90% pacientov, je vhodné ak sú vaše zuby tmavšie vekom, pitím kávy, čaju či fajčením.  Ak máte zuby veľmi citlivé, nie ste vhodným kandidátom na bielenie zubov.
  • Ako to funguje a koľko to trvá?
    Pri tejto metóde sa špeciálnym svetlom aktivuje gel nanesený na zuboch v intervaloch 3 x po 15 minút. Aktívnou zložkou je peroxid vodíka ktorý sa pôsobením svetla rozpadne a kyslík preniká do skloviny a vybieli farebné substancie, zatiaľ čo štruktúra zubu ostáva nezmenená. Celú procedúru uzatvára fluoridácia zubov.
  • Ako dlho to vydrží a aké sú vedľajšie účinky?
    Vybielenie by malo vydržať od jedného do piatich rokov, v závislostí od zvyklostí pacienta ako je fajčenie a pitie kávy či čaju.
    Viaceré štúdie v posledných 5 rokoch dokázali, že bielenie je bezpečné a vysoko efektívne. Niektorí pacienti môžu pociťovať mierne podráždenie ďasien alebo citlivosť zubov, ktoré odoznejú krátko po ukončení bielenia.
    Systém nevybieli umelé materiály ako sú plomby, silikáty či porcelán.

... vážime si Váš úsmev

© 2021 RYVENIA | Vytvorené na Slovensku