Technológie

Beewair

Počuli ste už o Beewair ?

V našej ambulancii sa nachádza tento prístroj na dekontamináciu vzduchu. Je to nová technológia, ktorá rozkladá molekulárnu štruktúru vírusov, baktérií a plesní. Vyrába úplne novovytvorený, čistý a zdravý vzduch. Vďaka tomuto prístroju sa budete u nás cítiť bezpečne, pretože zaručí okamžité zničenie baktérii spôsobené vírusom Covid-19. Efektívnosť Beewair prístroja je až 99,99%.

Poďme sa pozrieť ako to celé funguje. 
Beewairizácia je jediná dostupná technológia, ktorá je schopná vytvoriť z kontaminovaného vzduchu čistý. Využíva na to replikáciu prírodného procesu mineralizácie – transformácie  organických molekúl na anorganické. Kontaminanty doslova rozkladá ako súčiastky stavebnice a používa ich ako palivo na výrobu úplne nových molekúl vzduchu. Zo zariadenia vychádza kyslík, voda, dusík a CO2 – teda prvky prirodzene obsiahnuté v čistom vzduchu. Obrovskou výhodou je, že kvôli nemu nemusíte vyprázdniť priestory ako pri čistení ozónom alebo UVC žiarením.
Beewair sme si zadovážili z prostého dôvodu, aby sme ochránili našich pacientov a zamestnancov pred vírusmi a baktériami. Našu ordináciu teda udrží zdravú a bezpečnú.

... vážime si Váš úsmev

© 2021 RYVENIA | Vytvorené na Slovensku